onsdag 1 juli 2015

En månad

När vi var på månadskontrollen mättes och vägdes grabben och han vägde då (snart en vecka sedan) 11 lbs 5oz (5,13kg) och var 22,5 iches lång (57,15cm). Det är tydligen ca 80e percentilen (längre/tyngre än 80% av alla barn).
Vi hade trott att han hade problem med att han svalde för mycket luft, men läkaren trodde att det var sura uppstötningar då han krökte ryggen när han grät efter att ha ätit. Vi fick prover på annan man som skulle hjälpa. Med den nya maten bajsar han mycket mer sällan. Det tog över två dagar första gången. Vi uppmanades att ringa doktorn om det tar längre tid än så i framtiden.
Vi fick en mindre trevlig överraskning häromdagen. Ytterligare en räkning från sjukhuset. De hade debiterat vår son separat, så det var ytterligare strax över $3000 som inte täcktes av försäkringen. Vid det här laget har vi nog betalat lite över $7000 trots att vi har försäkring... Vi hade valt en billigare försäkring med högre självrisk. Det skulle bli billigare så utslaget över året, men nu blev det definitivt inte så då vår son maxade ut en egen självrisk :-/



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar