tisdag 22 september 2015

Tiden går

Wow, jag har varit dålig på att skriva här de senaste veckorna. Jag får skriva en lite sammanfattning tror jag. Baby E har tänder på gång tror vi. Han har börjat stoppa händerna i munnen en hel del, han dreglar och några nätter har han skrikit sig till sömns. Som tur är har det inte varit så många nätter och lite baby Tylenol och Oragel hjälper när det är som värst.

Han har blivit mycket bättre på att hålla huvudet uppe när man bär honom och den senaste veckan har han börjat lyfta huvudet när han ligger på mage (i alla fall om han ligger på en hård kudde. Ligger han på ett mjukt underlag går det inte lika bra). Vi har köpt en liten "stol" som han kan sitta själv i när han känner för det (som ger lite extra stöd). Det är skönt att kunna sätta honom i den då han blir ibland blir frustrerad av att vilja sitta upp utan att kunna göra det.

Förra veckan flög vi med honom för första gången. Vi reste till Ohio för att hälsa på tjocka släkten och för att döpa honom. Jag är inte troende, men min fru är troende även om hon inte går i kyrkan. Vi flög med Southwest Airlines och det gick riktigt bra. Man måste ha med sig en kopia på födelseattesten för att visa att barnet är under två år. Om det finns en ledig plats på planet så får barnet sitta i sin bilstol där. Annars får man checka in sin barnstol och får ha barnet i knät. Vi skall resa till Kalifornien (med några dagar i Colorado på vägen) på fredag och till Kanada om någon månad, så det känns skönt att Baby E inte har några problem med att flyga (än i alla fall).

Än så länge försöker vi hålla honom borta från solen så mycket vi kan, men han har fått bada lite i havet och i poolen och han får ligga i skuggan när vi sitter ute.

Solglasögonen är fortfarande för stora :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar