tisdag 10 november 2015

Från Söder till Norr

Förra veckan skulle jag på konferens till Miami så vi passade på att ta med lillkillen och åkte förbi det Svenska konsulatet i Fort Lauterdale för att fixa ett samordningsnummer till grabben. Allt gick snabbt och smidigt. Vi var tvungna att ta med originaldokument, men de tog kopior på plats så vi behövde inte lämna ifrån oss några original.

Vi passade på att åka ned några dagar tidigt så att vi kunde fortsätta ned till Key West och ta det lugnt några dagar innan vi var tvungna att köra till Miami Beach. Mina svärföräldrar har ett hus i Key West, så vi tar gärna tillfället i akt när vi får möjlighet att ta en mini-semester där.
När vi fortsatte upp till konferensen i Miami Beach hade vi tur och fick ett uppgraderat rum så E hade tillgång till en liten "suite" med spis, kyl och mikrovågsugn.

När konferensen var över reste vi vidare till Kanada för att hälsa på en god vän som vi inte sett på över 5 år. Kanada kändes väldigt Svenskt måste jag säga. Klimatet var väldigt likt Stockholm och Ottowa var betydligt mer likt en Svensk stad än någon Amerikansk stad jag varit i.

Lillkillen hade inga problem med flygresorna alls, men den långa bilresan ned till Key West var inte helt uppskattad trots att vi tog pauser på vägen ned, bland annat för besöket på Konsulatet. Åtta timmar i bilen är nog i längsta laget för en liten parvel.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar