måndag 22 september 2014

Husesyn

Vi tittade på två "Open House" i området, mest för skojs skull. Vi hade diskuterat om vi eventuellt skulle behöva ett rum till när vi får tillökning. Vi ville inte offra vare sig gästrummet eller kontoret. Efter att ha tittat på något större hus i vårt område kom vi dock fram till att med den högre ränta vi skulle få betala på lån nu tillsammans med det större lån vi skulle behöva ta så skulle det kosta 400 dollar extra i månaden. Det är pengar vi inte vill lägga när vi lever på en inkomst.
Vi tog en extra titt på rummen hemma och kom på att vi kan ha kvar två av tre bokhyllor i kontoret även om vi gör om det till det nya gästrummet. Det gamla gästrummet får bli barnrummet då det har bättre ljus. Kontoret får nog bli ett mindre skrivbord i ett hörn i sovrummet. När jag jobbar hemifrån är det oftast på sena kvällar och nätter, och då brukar jag hålla till i vardagsrummet i alla fall.
Vi är nog allt lite borskämda med utrymme här i Florida när tre sovrum, två badrum, två vardagsrum och en separat matsal inte är nog med rum åt två vixna och ett barn :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar